Min vecka hittils!

Hej bloggiseeeen!

Min vecka har verkligen varit toppen! Har även kommit fram till att jag kommer blogga när jag känner för det eftersom jag bara gör det ibland haha.. men ja, ska iaf försöka få upp något inlägg i veckan! Imorgon är det freeedag, så skönt. Tänkte berätta lite om hur min vecka har sett ut. :)


På måndag gjorde vi inte så mycket speciellt på skolan, följde schemat som vanligt. Dock när jag kom hem så hade mina biljetter till ELLIE GOULDING kommit! Gaash vad glad jag blev! Haha hittade ett gammalt inlägg från början av 2011 på min gamla blogg där jag hade skrivit om mina favoritartister och en av dom var Ellie. Minns också att jag var såååå taggad förra året när Breaking dawn part 2 hade biopremiär eftersom en av Ellies låtar skulle vara med, satt typ under hela filmen och bah "men herregud, kommer den inte snart eller.." och gissa när den kom? I eftertexterna... haha besvikelsen. På tisdagen var det iaf besök på gymnasium, besökte dragonen (samhälls) och midgård (IB). Lutar just nu mest åt draggen faktiskt vilket jag inte alls hade väntat mig! Blev faktiskt väldigt besviken på midgård, trodde att det skulle vara bättre.. menmen. Imorgon blir det iaf besök på minerva, samhälls. Hoppas verkligen det blir bra!

Har taggat onsdagen vääldigt länge, eftersom jag, Elina, Olof och Emma skulle se catching fire. Vi gick först och åt på subway, sen gick vi en snabbis i affärer och jag köpte ett par jeans och sen åkte vi till bion. Hade även taggat eftersom EN TILL av Ellies låtar skulle vara med och när kom den då? Jo men tjena, i eftertexterna... haha asså. Men filmen var så sjuuuukt bra! SÅ mycket bättre än ettan! Längtar jättemycket till tredje filmen nu.

Och idag så fick jag sluta klockan ettttt. Ganska skönt alltså! Har pluggat ihjäl mig denna veckan så att komma hem och inse att man inte har några läxor var så skönt alltså. Somnade i två timmar typ direkt haha. 


Ellies låt från Catching fire. Tycker den är så fin!

tillbaka

 
(fick love spell av olof i förrgår när han kom hem från london, bästa kompisen everrrrrrr?) <3

Hej alla! (gör det klassiska "om mig"-inlägget imorgon!)

Nu äntligen är bloggen tillbaka! Har faktiskt saknat den haha, men har ju som ni ser tagit en låååång paus. Haft ett skönt sommarlov (haha), varit i turkiet, i Stockholm flera turer och levt livet rent allmänt! Så himla skönt med nian nu asså, bara ett år kvar. Känns grymt skönt. Har även under tiden bloggen varit nere fått ny kamera och stativ. Ska i alla fall försöka så mycket jag kan att hålla bloggen på topp med bilder. Hoppas ni ska trivas! 

----- 

Nu äntligen har vi gått in i november! Bara lite mer än en månad kvar till jul, helt sjukt. Tiden går så himla snabbt, hade vi inte nyss sommarlov och njöt av sommarvärmen? Jag har verkligen noll tidsuppfattning, haha. 
 
Idag har jag varit på stan med Elina. Köpte två tröjor, ett halsband och födelsedagspresent till Olof. Är väldigt nöjd med köpen, ni får se bild imorn. Började 9 idag och slutade redan vid 11, så jäkla skönt och välbehövligt. Just nu sitter jag bara och väntar på att det nya avsnittet av The originals ska komma ut och lyssnar på musik. Ska även ta tag i lite plugg senare och städa rummet.