myzig dag

Åh vilken härlig dag asså. Började vid 8:10, vi i musikklasserna sjöng först 3 jullåtar i aulan och efter det samlades vi i klassrummen för att få betygen och fika lite. Är hyfsat nöjd med mina betyg, kan bättre dock. Men är glad att jag höjde mig i de flesta ämnena. Efter det så satte jag, Elina, Gabbi, Olof och Emma oss vid ett bord och delade ut julklappar till varann. Efter det åkte vi ner på stan, Olof och Emma gick och mötte upp Maja och Silje och sen gick vi på stan ett tag och sedan åt vi på eastern palace. Olof fick en asrolig julklapp, detta spelet. Fattade inte alls vad det var först men han blev i alla fall glad så hahah. I alla fall, vi spelade spelet några gånger men jag fick bara goda så hade tur. Gabbi fick en med mögelost när vi satt på eastern palace och höll på att spy haha höll på att dö av skratt seriööst. Maten var iaf asgod, hittade även efter det en julklapp till mamma så. Sen gick vi runt lite, vi träffade typ hela skolan på stan haha. Grym start på lovet iaf! 

världens bästaste är ni 
 

Believe Movie

 
 
 
 
Just kommit hem från den bästa filmen jag sett i hela mitt liv. Fyfasen så jag grät asså, speciellt när de visade om Avalanna... nästan alla grät tror jag, man hörde snyftningar i hela biosalongen haha.. den var så himla bra, asså går inte att beskriva. När de visade scener från konserterna kändes det som att man var där, när han grät så ville man inget annat än att bara kunna vara där och trösta honom, när han berättade om Avalanna.... asså hur mycket jag grät går inte att beskriva. Att se honom gråta för en verkligen att.. nej jag vet inte, är en så hemsk känsla. I filmen så öppnar han sig verkligen, låter allt bara få flyta ut. Alla tankar och känslor. Det är ett så personligt band han har med sina beliebers och fans, det är något väldigt speciellt som jag tror att alla beliebers fattar vad jag menar. Älskar honom så ofattbart mycket. Ofattbart mycket. Skulle göra vad som helst för att få träffa honom och se honom igen, att bara få krama om honom och förklara hur mycket han betyder och vad han har tillfört i mitt liv. Hur han har hållt mig uppe med sin musik, texter och ord när allt kändes som värst. Hur han med sitt léende bara har fått mig att le tillbaka mot en datorskärm. Hur speciellt det känns att se honom i Fillipinerna, hur speciellt det känns när han tar av sig sina egna skor och ger dem till en liten pojke, hur speciellt det känns när han ger mat åt ett litet barn som är så fattigt. Hur speciellt det känns när han håller om sina fans, tröstar och sprider glädje.Jag skulle nog aldrig kunna precis sätta ord, tankar eller känslor på hur mycket han betyder för mig. Det är alldeles för mycket för att vara sant. Filmen var i alla fall så otroligt bra, tyvärr kan jag ju inte berätta så himla mycket om den eftersom jag inte vill spoila så mycket. Men tycker alla borde ta chansen att se den, varesig man är ett fan av Justin eller inte. Det är verkligen värt det. 


♡♡♡♡♡♡♡


 
 

sunday

Hade en bra dag i fredags, Olof och Elina kom och sov över hos mig. Myyysigt! Vi bakade en kladdkaka (eller ja, jag och Elina gjorde, Olof sov på soffan hahah) typ klockan 12 eller nått, sen spelade vi lite super mario osv. Igårkväll vid typ 9 kom Wilma över till mig, vi pratade en stund och sen såg vi på barnhemmet.. asså fyfasen för den filmen! Usch så obehaglig den är haha. Sen vid kanske halv 1 följde jag henne hem och då var det typ snöstorm ute.. men helgen har varit super iaf! Får se vad jag hittar på idag.

På tal om något helt annat så har Ellie gjort en itunes session. Så hiimla vackra versioner av hennes orginallåtar alltså. Har tyvärr nått 10-timmars gränsen på spotify två månader i rad nu (har inte premium) så kan inte länka till något därifrån, men här hittar ni min favorit frånn youtube! 

Ni får ha det så bra! 

 

onsdag



Hej alla!

Just nu har jag precis duschat och ska sätta mig och fortsätta träna inför SO-provet imorgon. Det handlar om konsekvensetik, sinneslagestik och regeletik. Känns ganska lungt faktiskt! Hoppas det går bra. Det som är skönt är att även om man bara skulle lämna in ett blankt papper på detta provet, så skulle vår SO-lärare inte sänka oss ett steg eftersom han är så pass ny och väljer då att inte sänka oss alls. Känns ganska tryggt men såklart vill man ju få bra i alla fall. Känns ju inte direkt skitbra att inte prestera alls när man kan höja sig. ;)

Annars då.. känns riktigt bra just nu asså. Snart jul, bara ett ynka prov kvar. Sen inget mer. Kan inte ens beskriva hur bra det känns asså!! Har dock gryyymt mycket efter jul så ska försöka göra bort lite matte och sånt... men tänk bort det hahah!

 Igår var jag och Olof på stan och kollade in lite julklappar till några amigooos. Han och Emma for också idag och kollade på några julklappar till våra kompisar (vi ska dela på julklapparna). Hade tänkt följa med men kände att jag skulle få för bråttom med att träna till SO-provet och sen hade vi en lussning ikväll osv. Och sen fick jag veta att de träffade Idol-Elin på HM.. inte liiite sur haha. Aja!

Rörigt inlägg men ja, hoppas det duger som en liten uppdatering! Kraaaam

trött

Justin i Guatemala 


Oj så trött jag varit idag alltså. Herreguuuud. Vi satt och såg film på spanskan och höll på att somna heeela tiden.. måste gå och lägga mig tidigare asså. Menmen, nu har jag gjort bort lite plugg, skönt. Så himla härligt med fredag imorgon asså! Och imorgon släpps även biljetterna till Believe 3D, herregud vad jag längtar!! Den har premiär den 19 december och självklart vill jag gå då! Aja, nu ska jag gå och borsta tänderna, ta bort sminket och gå i säng. Fyfasen vad trött jag är asså, helt galet...

Vi höööörs!

ångest

Fyfan vad jag hatar att ha ångest. Typ det allra värsta som finns. Att bara sitta och tänka och tänka och bara känna hur känslan bara sprider sig mer och mer. Idag gäller det betyg. Är så jäkla nervös för att jag inte ska komma in på det jag vill, har inte skitdåligt betyg men känslan finns där hela tiden.. vad gör man liksom om man ser alla ens kompisar komma in på samma linje som man själv ville och sen står man där helt ensam? Fyfan. Vet att jag överdriver lite men asså kan inte hjälpa det verkligen. Har gått och tänkt på det heela dagen och knappt fått något gjort. Blä vilken sur dag. 

 




sunday

ny kappa / lindex 499:- (rea)


Hej folket!
Söndag igen. Oj vad veckorna går snabbt nu. Första december idag! Helt galet vad jag längtar till jul nu asså. Igår  hade vi en vår andra lusia-lussning och denna gången på tegskyrkan, vi fick fika efteråt. Haha. Sen så åkte jag hem, åt middag och sen drog jag till Elina. Vi pakade pepparkakor och lyssnade på julmusik ♡ Så mysigt. Sen såg vi på ett avsnitt av TWD, snackade och hade det myyys. Sen på morgonen klev vi upp och såg första avsnittet av julkalendern, oj alltså.. hade ingen aning om vad det skulle vara men hade hört att det skulle vara något med grottmänniskor, hehe. Aja, vi får väl se om det är nått att kolla på eller inte. Kollade inte på förra årets så vi får väl se.

Hoppas ni har haft en bra helg! Ska försöka slänga in några mer inlägg i veckan som kommer nu. 
Kraaam